მთავარი
ჩვენ შესახებ
სერვისები
აკადემია
Safety Shop
Insights
Eng
სისტემაში შესვლა
მთავარი
ჩვენ შესახებ
სერვისები
აკადემია
Safety Shop
Insights
მოითხოვე პროგრამის გაცნობა /ზარი
გაგზავნა
Insight
მთავარი
Insight
Haccp
10.11.2023
სასურსათო პროდუქტების ვარგისიანობის ვადა
10.11.2023
სურსათის შენახვის წესები
26.04.2023
ძეხვის წარმოების ტექნოლოგია
26.04.2023
ხორცის კონსერვები
05.04.2023
სურსათის ფალსიფიცირება
05.04.2023
მიკრობიოლოგიური კონტროლის სტრატეგიები
31.03.2023
ახალი სასურსათო პროდუქტის შექმნა
31.03.2023
ინტელექტუალური საკუთრება
17.03.2023
რეოლოგია
17.03.2023
სენსორული ანალიზი
17.03.2023
სურსათის შერჩევა და სტრატეგიული მენეჯმენტი
16.03.2023
ინოვაცია სასურსათო მრეწველობაში
16.03.2023
სურსათი/საკვებდანამატები/ინფორმაცია სურსათის შესახებ
16.03.2023
შეფუთვა
14.03.2023
აისო 9001:2015
03.03.2023
ვარგისიანობის ვადა
10.02.2023
8 რამ, რაც უნდა იცოდეთ სურსათის უვნებლობის შესახებ
20.12.2022
ანტიმიკრობული რეზისტენტობა
20.12.2022
კულტურისგან დამოუკიდებელი დიაგნოსტიკური ტესტები
20.12.2022
როგორ ბინძურდება სურსათი
‹
1
2
3
4
5
›
Copyright © 2024 Created By
Integral Web Studio
.